PHYTO
The science of plants

Een wetenschappelijke benadering Planten

Het is door de planten uitvoerig te bestuderen dat PHYTO erin slaagt die planten te vinden die het doeltreffendst zullen zijn om de haren te verzorgen en mooier te maken. Wetenschappelijke teams van hoog niveau (apothekers, dermatologen, scheikundigen, plantkundigen, farmacologen …) zijn door PHYTO samengebracht in de onderzoeks- en samenstellingslaboratoria, in de regelgevende diensten, voor opleiding en wetenschappelijke communicatie.
PHYTO heeft zijn eigen geïntegreerde onderzoekslaboratorium en werkt ook samen met het CNRS(1),
het INSERM(2) en ziekenhuiscentra zoals het Sabouraudcentrum van het Saint-Louisziekenhuis in Parijs.
Het spreekt dan ook voor zich dat PHYTO ervoor gekozen heeft de verdeling van zijn producten toe te vertrouwen aan apothekers, die de echte wetenschappelijke link vormen tussen PHYTO en de consumenten.

(1) CNRS: Frans Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk onderzoek (Centre National de la Recherche Scientifique). (2) INSERM: Frans Nationaal Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek (Institut National de la Santé et de la Recherche Médicale).

Het handelsmerk van Phyto

De kunst om planten tot het uiterste te concentreren

EEN UNIEKE EXTRACTIEMETHODE DIE EEN HANDELSMERK IS GEWORDEN
PHYTO ontwikkelt zijn formules met zorgvuldig uitgekozen plantenextracten. Laboratoires PHYTOSOLBA produceert zelf zijn plantenextracten ‘van het huis’ met eigen technieken en vakkennis die de extracten uniek maken en ervoor zorgen dat ze zeer doeltreffend zijn.
Die extractiemethode maakt het mogelijk om alle heilzame bestanddelen uit bloemen, bladeren, wortels en schors op te lossen om formules te verkrijgen met uitgesproken veel actieve bestanddelen.

UITZONDERLIJKE CONCENTRATIES VAN ACTIEVE BESTANDDELEN
Als een klassieke cosmetische formule van een shampoo of een verzorging als basisbestanddeel water bevat, vervangt PHYTO dat water door aftreksels van planten om unieke formules te verkrijgen, die nog sterker geconcentreerd zijn voor een maximale doeltreffendheid.
Die zeer hoge concentraties aan plantaardige molecules met actieve bestanddelen zorgen ervoor dat de verzorging zo efficiënt mogelijk is en toch perfect te verdragen blijft.
De formules zijn niet agressief. Ze werken doeltreffend in alle zachtheid en respecteren daarbij elke haarsoort.

De knowhow rond de samenstelling

PERFORMANTE PRODUCTEN EN SENSORISCHE ASPECTEN
Elk nieuw product van PHYTO wordt onderworpen aan uitgebreid klinisch onderzoek om de doeltreffendheid en de sensorische kenmerken ervan te testen en na te gaan of het goed te verdragen is.

VOORKEUR VOOR PLANTEN
Stopzetting of vermindering van het gebruik van siliconen, sulfaten, parabenen, phenoxyethanol, afgeleide petrochemische producten, ftalaten, EDTA …

BEPERKING VAN BEWAARMIDDELEN
Door de voorkeur te geven aan verpakkingen in glas en aluminium, materialen die beter beschermen.

Gratis levering in België
bij aankoop vanaf 40€
2 Gratis staaltje
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #PHYTO

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.