Hallo
Phyto België
Krullend, pluizig, kroezend en steil haar - Voedt, versterkt

PHYTOSPECIFIC

Baobabolie

De must-have voor getextureerd haar
Oliebad baobab oil
€19.90
97% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Beschrijving

PHYTOSPECIFIC, het gamma gespecialiseerde verzorgingen voor haar met een specifieke textuur.

Het Oliebad Baobab Oil wordt gebruikt in een compleet verzorgingsprogramma en is een absolute must voor haar met een specifieke textuur.

Dit veelzijdige elixir met 5 sublimerende plantaardige oliën wordt voor de shampoo als oliebad gebruikt om het haar te voeden en te versterken, en de hoofdhuid luchtig te hydrateren.

Het kan bij de styling ook als verzorging zonder spoelen op droog haar gebruikt worden.

Pluspunt: het oliebad kan ook gebruikt worden op het lichaam om de huid te hydrateren en aangenaam satijnzacht te maken.

Ingrediënten

Voor 99% van plantaardige en natuurlijke oorsprong

Ricinusolie
Oorspong van de plant: tropisch Afrika. Groeit in Brazilië, Azië, India en enkele Afrikaanse landen.
Eigenschappen: ricinusolie bevat ricinolzuur, een intens voedend vetzuur dat de schubben gladstrijkt waardoor het haar soepel en glanzend wordt.

Baobabolie
Oorsprong van de plant: de baobab is afkomstig van Afrika en Madagaskar. De boom groeit op de droge en kalkrijke bodem van de savanne.
Eigenschappen: baobabolie is samengesteld uit gemiddeld een derde linolzuur (32%), een derde oliezuur (33%) en een derde palmzuur (20%) waardoor hij een intens voedend effect heeft.
Deze kostbare olie heeft herstellende en verzachtende eigenschappen en is zeer efficiënt om droogheid en schade aan het haar te bestrijden. Omdat hij zeer rijk is aan vetzuren kan hij de hydrolipidenlaag en het intercellulaire cement van de haarvezel herstellen. Zeer droog en beschadigd haar wordt hierdoor mooier, zachter, zijiger, soepeler en glanzender.

Galamolie
Oorsprong van de plant: galam groeit voornamelijk op de bosrijke savannes van Centraal-Afrika.
Eigenschappen: de zeer vetzuurrijke galamolie voedt en hydrateert de vezel door en door. Dankzij zijn hoog gehalte aan antioxiderende vitamine E beschermt hij de haarvezel tegen dagelijkse irritatie.

Zonnebloemolie
Oorsprong van de plant: de plant werd gedomesticeerd door de autochtone Amerikanen en Mexicanen en in de 16e eeuw door de Spanjaarden naar Europa gebracht. Momenteel groeit ze op alle continenten.
Eigenschappen: de olie is zeer rijk aan essentiële vetzuren, oliezuur, omega 6 en vitamine E. Hij is verzachtend en voedend en gaat uitdroging tegen.
Hij maakt het haar glanzend, soepel en zacht.

Maïsolie
Oorsprong van de plant: maïs is afkomstig uit Mexico en werd in de 16e eeuw in Europa ingevoerd. Het is vandaag de meest geteelde graansoort ter wereld, nog voor rijst en tarwe.
Eigenschappen: dankzij een hoog gehalte aan oliezuur en linolzuur heeft deze olie een intens hydraterend effect. De olie heeft verzachtende eigenschappen en is zeer efficiënt om droogheid en schade aan het haar te bestrijden. Omdat hij zeer rijk is aan vetzuren kan hij de hydrolipidenlaag en het intercellulaire cement van de haarvezel herstellen. Droog en beschadigd haar wordt hierdoor mooier, zachter, zijiger, soepeler en glanzender.

Gebruiksadviezen

HET BEAUTYRITUEEL VAN PHYTO

Met spoelen: breng het oliebad op de hoofdhuid en op droog of vochtig haar aan.

Laat het 15 minuten inwerken en spoel zorgvuldig.

Was vervolgens het haar.

Zonder spoelen: als lichaamsverzorging of op het haar bij de styling.

Voordelen en resultaten

Het haar wordt gevoed en versterkt, en is stralend mooi.

Uw beoordelingen

Nieuwsbrief #PHYTO

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :